Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

Link

2017. március 28. - Szabolcs90

DMOZ - Free Link Directory

International Language Travel Kft.

ILT - a külföldi nyelvtanulás szakértője

Miért tanuljunk külföldön? Saját tapasztalatból beszélünk, hiszen mi, az ILT munkatársai is külföldön tanultuk meg a nyelvet! Ám senki ne higgye, hogy le szeretnénk beszélni az itthoni nyelvtanulásról! Sőt. Azt valljuk, hogy megfelelő alapozással még hatékonyabb a külföldi nyelvtanulás. Főleg akkor, ha a hazaérkezés után is odafigyel frissen megszerzett nyelvi magabiztossága és kiváló kommunikációs készsége ápolására. Ez a leggyorsabb és leghatékonyabb nyelvtanulási mód, és sikerének kulcsa!

Miért kell költeni a profi megjelenésre?

Sokan azt hiszik, hogy egy jó termék vagy szolgáltatás bőven elég a sikerhez. Tapasztalataim azonban azt mutatják, hogy ennél sokkal többre van szükség. Az igazán jó és piacképes ötletek mögött bizony ott áll a professzionális marketing, PR és vállalati megjelenés is. Erről is meggyőződtem, amikor találkoztam Ráki Gergely panográfus, panoráma fotós vállalkozásával.

Gergő már nagyon hamar felismerte, hogy mennyire alacsony szinten műveljük még idehaza Magyarországon a vállalati megjelenést - különösen annak vizuális és online változatát. Ez a felismerés is hajtotta, amikor elindította a Belsőnézet - üzleti fotózás vállalkozást. A céggel az a célja, hogy más vállalkozások - közte a kis- és középvállalatok is (!) - online megjelenéséhez hozzájáruljon professzionális panoráma és 360 fokos gömbpanoráma fotózás segítségével.

Később a tevékenységét tovább bővítette és még több szolgáltatást kezdett el kínálni annak érdekében, hogy integrált, átfogó segítséget nyújtson a vállalati arculatban. Üzleti profil fotózás és rendezvényfotózás talán a legfontosabb, amit érdemes kiemelni.

Úgy gondolom, hogy sokan ma is küzdenek a cégük életben tartásáért, miközben a hibákat az alapoknál kellene kezdeni. Nem mindegy, hogy a partnerek és vásárlók milyen üzleti megjelenéssel találkoznak! Ha nem sikerül bizalmat ébreszteni, akkor már az online találkozás első 5 másodpercében el lehet veszíteni egy ügyfelet. A profi fotózás éppen ebben tudna segíteni sokaknak.

WestWork: a legújabb külföldi munka közvetítők

Elkezdte működését a WestWork külföldi munka közvetítő vállalat. A cég célja, hogy meghatározó szerephez jusson a külföldi állások hazai közvetítői között.

A cég honlapján egyszerűen megadhatják adataikat a felhasználók és feltölthetik önéletrajzukat. Fontos, hogyha kitöltendő felületű  űrlappal találkozik a leendő munkavállaló,akkor minden szükséges adatot megadjon, hiszen a program, lehet, hogy a hiányosan kitöltött online-álláspályázatokat automatikusan törli.

Érdemes az elküldés előtt a kitöltött formanyomtatvány kinyomtatni, és átolvasni, illetve készenlétben tartani, ha behívják az online-álláspályázót egy beszélgetésre.

A cég aktív jelenléttel bír mind Ukrajnában, mind Magyarországon, így hatékonyan tudja segíteni a jelentkezőket. Fontos alapelv, hogy kizárólag a munkáltatók fizetnek díjakat a szolgáltatásért, a munkavállalóknak azonban ez teljesen ingyenes.

Elérhetőség:

Magyar nyelvű külföldi munka portál

Ukrán külföldi munka oldal - fejlesztés folyamatban

süti beállítások módosítása