Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

Online marketing eszközök 2018-ban

2018. május 14. - Szabolcs90

A Marketing21 ügynökség nemrég írt egy elég ütős bejegyzést a 2018-ban használható online marketing eszközökről. Érdemes átnézni a lehetőségeket, mert az idén földindulásszerű változásokon ment át teljes digitális marketing iparág.

Egy jó marketing ügynökség pedig sokat segíthet abban, hogy a változó hirdetési környezetben is megtalálják a vállalkozások az ideális hirdetési felületeket.

Mindig érdekes látni, ahogy egy iparág átalakul. Néhány évtizede még lassú és fokozatos változásokról beszélhettünk, ma már teljesen kifordult a világ. A trendekkel pedig képben kell lennie.

A Marketing21 a következő eszközöket javasolja mérlegelni:

  • Keresőoptimalizálás
  • Keresőhirdetés
  • Közösségi média: Facebook és Instagram
  • Natív hirdetések
  • Email marketing

Fogorvos választás 2018-ban

Korábban komoly kihívást jelentett a megfelelő fogorvosi rendelő kiválasztása, azonbana  modern kornak köszönhetően ma már jóval összetettebb lehetőségek állnak a rendelkezésünkre. Érdemes néhány hasznos és praktikus tanácsot mérlegelni, ha fogorvos választás előtt áll az ember. Ez a blogbejegyzést a fogorvos választás témakört járja körül.

Köszönjük a cikkhez nyújtott segítséget a Pont32 Fogászatnak!

ISMERTSÉG ÉS MÁRKA

Talán a legfontosabb szempont, hogy legyen a fogorvosi rendelőnek márkája: könnyen belátható, hogy a profi rendelők híre gyorsan terjed, ráadásul nem engedhetik meg maguknak, hogy rosszul bánjanak a betegekkel. A rossz hír ma már gyorsabban terjed az interneten, mint futótűz a szélviharban. Az ismertségnek azonban ára is van: gyakran mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha a legmárkásabb fogorvost keressük..

SZAKÉRTELEM

A fogorvosi rendelők honlapjait érdemes mindig áttanulmányozni bejelentkezés előtt: hány fogorvos dolgozik, vannak-e fogtechnikusok a rendelőben, illetve hány év tapasztalat áll az ott dolgozók háta mögött. Érdekes jelenség, hogy a legjobb fogorvosi rendelőkben ma már magán szájsebészet is az érdeklődők rendelkezésére áll. Na ebben az esetben biztosak lehetünk a dolgunkban.

SZOLGÁLTATÁSI KÖR

Minél fejlettebb és minél nagyobb egy rendelő, annál többféle szolgáltatást tud kínálni: kezdve a sima fogtöméstől és a ritkább implantológával, egészen az esztétikai fogászatig és a szájsebészetig terjedhet a skála. Érdemes mérlegelni a szükségleteinket, majd azok alapján kiválasztani a legjobb lehetőséget.

BETEGEK ÉS ÜGYFELEK ONLINE VISSZAJELZÉSEI

A fogorvosi rendelőkbe legtöbbször nem kedvtelésből megy az ember. Bizony ilyenkor gyakran vannak fájdalmaink és megoldást keresünk kínzó bajainkra. A felhasználói visszajelzések így néha torzítóak lehetnek, hiszen a legjobb szolgáltatás ellenére is gyakran fájdalmasak vagy kellemetlenek a beavatkozások. Ennek ellenére érdemes azért megnézni legalább két helyen a fogorvos értékeléseit:

  • Facebook értékelések (ha van a rendelőnek Facebook oldala)
  • Google Maps (Google Cégem fiók) értékelések

A jó tapasztalattal távozó ügyfelek ajánlásainál talán nem is kell több.

ÁRAK

Az árakat nem véletlenül hagytuk a végére: érdemes mérlegelni a szolgáltatás nyújtotta ár-érték arányt is, nem csak a legolcsóbb ajánlatot vadászni. A fogunk egészsége jelentősen befolyásolja az életminőségünket. Az olcsóságnak pedig gyakran leterheltség, kevés odafigyelés, végső esetben pedig szakmai hibák lehetnek a következményei.

AJÁNLÁS

Végül pedig egy ajánlást is had írjak a cikk végére, ugyanis nagyon jó tapasztalattal eddig mindössze egy fogorvosi rendelőből távoztam Budapesten. A Pont32 Fogászat és Szájsebészet felülmúlta a várakozásokat: modern high-tech felszerelésekkel végezték el a szükséges feladatokat, a fogorvosom pedig végig kedves, segítőkész és profi volt. A Pont32-őt így bátran tudom ajánlani bárkinek.

süti beállítások módosítása