Nincs új a nap alatt

Felülnézet

SAP program bevezetés

2019. január 23. - Szabolcs90

Az SAP egy fantasztikus program és rendszer, ami több évtizede az iparági standardot jelenti a vállalatirányítási informatikai szoftverek között. Bevezetésével hatalmas előrelépést tehetnek a kis és középvállalkozások az adat és információ gyűjtésen, elemzésen alapuló döntéshozatalban. Talán nem is kell kifejtenünk, hogy egy nagyvállalat számára pedig kötelező egy ilyen rendszer használata, sőt folyamatos fejlesztése. Ebből a szempontból az SAP program egyedi tulajdonságokkal is rendelkezik. Maga a szoftver modulárisan felépíthető így tényleg csak azokat a részeket kell integrálni, amelyek relevánsak saját cégünk számára.

sap_program.jpeg

Az integrált vállalatirányítási rendszerek és programok bevezetése azonban nem egy olyan feladat, amit bárki végre tud hajtani. Noha maga az SAP rendelkezik támogatási rendszerrel, legjobban akkor járunk, ha egy profi cégre bízzuk a bevezetést, felállítást és munkatársak betanítását. Egy integrálási feladat akár hosszú hetekig is tarthat és a zökkenőmentes üzletmenet elengedhetetlen ahhoz, hogy az átállás sikeres legyen, minimális frusztrációval. Magyarországon az egyik legprofibb vállalat ebben a szegmensben az Acterra International Kft. ami több mint 13 éves tapasztalattal rendelkezik a az SAP programok és rendszerekkel kapcsolatban. Szakértelmük a felállítást követő években is hasznosnak bizonyulhat a partnereiknek, hiszen remek rálátással rendelkeznek, hogy merre is érdemes bővíteni a szoftvert az adott cégnél.

 

 

 

Vendéglátós gasztronagyker

Egyre inkább növekszik a száma és a változatossága is a turizmust és a vendéglátást kiszolgáló helyeknek. Hotelek, wellness központok, street food büfék és külföldi konyhára specializálódott éttermek nyílnak meg minden héten az országban. Noha nagy a változatosság ezek között a vendéglátóipari helyek között, egy valami mégis közös bennük. Szükségük van a konyhájukba és éttermeikbe professzionális gasztronómiai és nagykonyhai eszközökre, kiegészítőkre. Épp ezért fontos hogy találjanak egy megbízható gasztronagykert, amely képes kiszolgálni a legkülönfélébb elvárásaikat is. A megfelelő termékpalettán kívül a gasztro nagykereskedéseknek megfelelő ellátást is kell biztosítaniuk. Gyakran rengeteg fogyóeszköze van szükségük ezeknek az éttermeknek és büféknek, és megkövetelik a biztos és kiszámítható ellátást. További előnye egy gasztronagyker választásának, hogy mindig napra készek a legújabb termékek és ipari innovációk terén. Így biztosak lehetünk benne, hogy a problémáinkra a legújabb megoldásokat nyújtják majd, talán pont olyanokat, amikről nem is gondoltuk volna hogy léteznek. A konyha és éttermi felszerelések beszerzésekor természetesen az a legjobb ha folyamatosan frissülő katalógusokra és látványos webáruházakra támaszkodhatunk. Ha megvan a koncepciónk és talán már a kiszemelt eszközeink is, akkor sokkal könnyebb tanácsot adnia a gasztronagyker munkatársainak is nekünk.

gasztronagyker.jpeg