Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

Színes póló minták szettekhez

2019. június 30. - Szabolcs90

Öltözködni mindenki szeret és a mai kereskedelmi állás meg is könnyíti a helyzetünket, hiszen hétről hétre jönnek ki az újabb és újabb ruházati termékek. Sokszor el is veszünk a kínálatban és nem tudjuk mire fókuszáljunk. A másik véglet, hogy annyi olcsó ruhát szerzünk be, hogy a legtöbb ruhánk a szekrény mélyén végzi. Érdemes környezettudatosnak lenni, hiszen a ruhaipar jelentősen szennyezi bolygónkat. Javasolandó szetteket kialakítani, azaz olyan ruhadarabokat vásárolni, amiket össze tudunk kombinálni egymással. Mivel nyár van, így nyúljunk a színes póló minták felé. Ezek feldobják hangulatunkat, így mi is gyakrabban és szívesebben nyúlunk hozzájuk. Egy színes póló mellé válasszunk egy egyszínű nadrágot, szoknyát vagy épp fordítva. Így öltözködésünk nem lesz túlzó, mégis vidám, színes külsőt és belsőt fogunk sugározni. A színes póló minták közül válasszunk olyat, ami kiemeli szemünket, alakunkat. Ne válasszunk olyan ruhadarabokat, amikben nem érezzük jól magunkat vagy amik már túlzóak számunkra. Mindig figyeljünk oda az igényességre és a környezetre. Higgyük el szettekkel, színes és egyszínű ruhák kombinációjával is számtalan ruhavariációt tudunk kialakítani, ami mindig új hatást fog kelteni ránk és környezetünkre egyaránt.

szines_polo_mintak.jpg

 

Konyhabútor elemes fajtája

A konyha az a területe a lakásainknak és házainknak, ami több ezer év után is nélkülözhetetlen helységet jelent az egész család számára. Azonban rengeteget változott az évezredek során felszereltségét tekintve. Ma már lehetősége van szinte mindenkinek, hogy egy pénztárcájának vagy ízlésének megfelelő konyhabútorral varázsolja gyönyörűvé és még inkább praktikussá az ételek és italok elkészítésének helyét.

konyhabutor_elemes.jpg
Erre a technológia fejlődése miatt van ma lehetőség a bútorgyártás iparában. A konyhabútor elemes verziói egy modulárisan összeállítható szettet takarnak. Ez egyrészt egy költséghatékony gyártást tesz lehetővé a készítő oldaláról. A megrendelő pedig biztos lehet benne, hogy az egyedi szobaméreteknek és elképzelésekhez illeszkedő konyhaszekrényt tud majd beszereltetni. Egy egy specifikáció alapján nekünk csak a stílust kell kiválasztanunk, és viszonylag jó áron tudunk beszerezni egy olyan bútort konyhánkba amely hosszú évtizedeken szolgálhat, akár több generációt is. Ráadásul a bemutatótermek felszereltsége mindig jó támpontot ad arra nézve, hogy milyen is készen egy ilyen szett. A 3D-s tervezésnek köszönhetően pedig akár látványtervek alapján tudunk döntést hozni, hogy mely szín és alapanyag verzió tudja legjobban kifejezni otthonunk atmoszféráját.

süti beállítások módosítása