Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

WestWork: a legújabb külföldi munka közvetítők

2017. március 09. - Szabolcs90

Elkezdte működését a WestWork külföldi munka közvetítő vállalat. A cég célja, hogy meghatározó szerephez jusson a külföldi állások hazai közvetítői között.

A cég honlapján egyszerűen megadhatják adataikat a felhasználók és feltölthetik önéletrajzukat. Fontos, hogyha kitöltendő felületű  űrlappal találkozik a leendő munkavállaló,akkor minden szükséges adatot megadjon, hiszen a program, lehet, hogy a hiányosan kitöltött online-álláspályázatokat automatikusan törli.

Érdemes az elküldés előtt a kitöltött formanyomtatvány kinyomtatni, és átolvasni, illetve készenlétben tartani, ha behívják az online-álláspályázót egy beszélgetésre.

A cég aktív jelenléttel bír mind Ukrajnában, mind Magyarországon, így hatékonyan tudja segíteni a jelentkezőket. Fontos alapelv, hogy kizárólag a munkáltatók fizetnek díjakat a szolgáltatásért, a munkavállalóknak azonban ez teljesen ingyenes.

Elérhetőség:

Magyar nyelvű külföldi munka portál

Ukrán külföldi munka oldal - fejlesztés folyamatban

A bejegyzés trackback címe:

https://felulnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr2012325457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása