Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

A műanyag rekeszek innovátora

2018. augusztus 20. - Szabolcs90

Gyakran észre se vesszük, hogy mindennap embereke ezrei által használt és közvetetten a mi életünkre is hatással járó innovációk mennek végbe a leghétköznapibb dolgok kapcsán. A nyári kánikulák során felmerül néha a kérdés, hogy a viharba lehet ennyi sört, üdítőt és ásványvizet leszállítani a boltok és éttermek számára. A válasz az egyszerű, de hatásos műanyag tároló rekeszek innovációjában rejlik.

ital_muanyag_tarolo_rekesz.jpg

A műanyag tároló tervezés és gyártás egyik legmeghatározóbb szereplője Európában a Schoeller Allibert vállalkozás. Közel 50 éves fennállásuk során mindig rá voltak kényszerülve, hogy új megoldásokat keressenek és alakítsanak ki, többek között a műanyag italos rekeszek kapcsán is. Mivel egy-egy iparági innováció viszonylag sebesen általános elemmé válik, így folyamatosan új versenyelőnyöket kell kutatni.

A Schoeller Allibert nevéhez kapcsolódnak olyan kiemelkedő tervezési és használati elemek a műanyag rekeszeknél, mint a speciális fogantyú kialakítás, a nyitható rekeszek vagy éppen a szétválasztható rekeszek. Sőt a cég előnyeihez tartozik, hogy megkeresések esetén lehetőséget biztosítanak az együttes kidolgozásra is a partnercéggel, hogy az a lehető legjobb minőséget kapja. Ha új műanyag rekeszek beszerzésén gondolkodunk italaink számára, akkor mindenképpen érdemes adni egy esélyt a Schoeller-nek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felulnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr8814184643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása