Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

Évfordulós ünnepek megörökítése fotósarokkal

2018. augusztus 31. - Szabolcs90

Mindenki életében eljönnek a nagy évfordulók, amikor a családok és a barátok összeülnek, hogy együtt ünnepeljék szerettüket vagy szeretteiket. Legyen az egy tizedik, huszadik, ötvenedik születésnap, vagy egy kerek házassági évforduló, mindig szívesen emlékszünk vissza az ilyen bulikra. Mivel a hangulat ilyenkor eléggé közvetlen érdemes valamilyen extra könnyed módszerrel megörökíteni a csapatot. Erre kiváló alternatíva egy profi fotóshoz képest a fotósarok.

fotosarok_selfiegep.jpg

A fotósarok nem más mint egy selfie gép, amit csak felállítunk a helyszínen és az ünneplők több száz képet vagy rövid videót (gifet) tudnak elkészíteni pár óra alatt. Ugyanannyira élvezetes a 10 éves iskolások, mint az ötvenes apukák számára. Ráadásul mivel a gép azonnal megjeleníti egy kijelzőn, hogy milyen lesz a fotó, így kiválóan alkalamas a fotósarok olyan beállításokra, ahol mindenki viccesen pózol. Garantált lesz a sikere mindenkinél.

Legjobb megbízható gépekkel rendelkező cégektől bérelni a fotósarkot. Mi a Selfiegép megbízható szolgáltatását ajánljuk akár hosszabb, akár rövidebb programokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://felulnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr4914211613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása