Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

Műanyag rekeszek kiválasztása

2018. december 27. - Szabolcs90

Az italgyártásban ma már elengedhetetlen a műanyag rekeszek használata. Egy sör, bor vagy éppen üdítő gyártó egyik legfontosabb logisztikai kelléke lesz az a tároló. A műanyag rekeszek kiválasztása egy cég számára számos szemponthoz kötött. Lássuk szerintünk mik a leginkább érdekes kérdések amikben segíteni tud nekünk egy csomagolástechnikai cég.

  1. Az innováció segítségével megkülönböztetés: minden egyes új termék esetén érdemes egy új dizájnnal vagy kialakítással próbálkozni. Később ez válhat vállalkozásunk és az adott márka sztenderdjévé
  2. Az iparági tapasztalat kihasználása: egy több évtizede piacon lévő vállalat igazi know-how-val rendelkezik. Ez rengeteg kihívás megoldását tartalmazza, ami lehet hogy épp a mi problémánkra lesz majd gyógyír.
  3. Idő és pénz megtakarítása: egy közösen kialakított műanyag rekesz a későbbiek rengeteg megtakarítást jelenthet. Ha a logisztikai cég ismeri az ellátási láncunkat és igényeinket, adhat olyan ötleteket amikre nem is gondoltunk volna korábban.
  4. Mérvadó iparági termékek használata: egy bejáratott megoldás sokkal olcsóbban hozzáférhető egy egyedihez képest. Ha költséghatékonyra törekszünk az opció mindig előttünk áll.
  5. A globalizáció kihasználása: ez segít bennünket abban, hogy olyan termékekhez jussunk hozzá amik már világszerte beválltak. Nem is beszélve arról, hogy környezetbarát megoldásokhoz is juthatunk a nagy szereplők társadalmi felelősségvállalása következtében.

muanyag_rekeszek_kivalasztasa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felulnezet.blog.hu/api/trackback/id/tr2314473426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása