Nincs új a nap alatt

Felülnézet

Felülnézet

Évfordulós ünnepek megörökítése fotósarokkal

2018. augusztus 31. - Szabolcs90

Mindenki életében eljönnek a nagy évfordulók, amikor a családok és a barátok összeülnek, hogy együtt ünnepeljék szerettüket vagy szeretteiket. Legyen az egy tizedik, huszadik, ötvenedik születésnap, vagy egy kerek házassági évforduló, mindig szívesen emlékszünk vissza az ilyen bulikra. Mivel a hangulat ilyenkor eléggé közvetlen érdemes valamilyen extra könnyed módszerrel megörökíteni a csapatot. Erre kiváló alternatíva egy profi fotóshoz képest a fotósarok.

fotosarok_selfiegep.jpg

A fotósarok nem más mint egy selfie gép, amit csak felállítunk a helyszínen és az ünneplők több száz képet vagy rövid videót (gifet) tudnak elkészíteni pár óra alatt. Ugyanannyira élvezetes a 10 éves iskolások, mint az ötvenes apukák számára. Ráadásul mivel a gép azonnal megjeleníti egy kijelzőn, hogy milyen lesz a fotó, így kiválóan alkalamas a fotósarok olyan beállításokra, ahol mindenki viccesen pózol. Garantált lesz a sikere mindenkinél.

Legjobb megbízható gépekkel rendelkező cégektől bérelni a fotósarkot. Mi a Selfiegép megbízható szolgáltatását ajánljuk akár hosszabb, akár rövidebb programokra.

A műanyag rekeszek innovátora

Gyakran észre se vesszük, hogy mindennap embereke ezrei által használt és közvetetten a mi életünkre is hatással járó innovációk mennek végbe a leghétköznapibb dolgok kapcsán. A nyári kánikulák során felmerül néha a kérdés, hogy a viharba lehet ennyi sört, üdítőt és ásványvizet leszállítani a boltok és éttermek számára. A válasz az egyszerű, de hatásos műanyag tároló rekeszek innovációjában rejlik.

ital_muanyag_tarolo_rekesz.jpg

A műanyag tároló tervezés és gyártás egyik legmeghatározóbb szereplője Európában a Schoeller Allibert vállalkozás. Közel 50 éves fennállásuk során mindig rá voltak kényszerülve, hogy új megoldásokat keressenek és alakítsanak ki, többek között a műanyag italos rekeszek kapcsán is. Mivel egy-egy iparági innováció viszonylag sebesen általános elemmé válik, így folyamatosan új versenyelőnyöket kell kutatni.

A Schoeller Allibert nevéhez kapcsolódnak olyan kiemelkedő tervezési és használati elemek a műanyag rekeszeknél, mint a speciális fogantyú kialakítás, a nyitható rekeszek vagy éppen a szétválasztható rekeszek. Sőt a cég előnyeihez tartozik, hogy megkeresések esetén lehetőséget biztosítanak az együttes kidolgozásra is a partnercéggel, hogy az a lehető legjobb minőséget kapja. Ha új műanyag rekeszek beszerzésén gondolkodunk italaink számára, akkor mindenképpen érdemes adni egy esélyt a Schoeller-nek.

 

Étlap és itallap készítés felsőfokon

Éttermünk megfelelő reprezentálása elkerülhetetlen az egyre fokozódó üzleti versenyben. Gyakran nem elég jó receptek és séfek alkalmazása, támogatni kell a vállalkozást egy jól megfogható arculattal és életérzéssel. Ez előteremthető a dizájnos enteriőr berendezéssel, a pincérek egyedi stílusával vagy akár csak egyedi étkészletek alkalmazásával. A lehetőségek tárháza végtelen. És ide sorolható a megfelelő étlap, itallap, menükártya készítés vagy gyártás is.

Természetesen ezt nem maga az étterem végzi, hanem keres egy nyomdát vagy kifejezetten erre specializálódott vállalkozást. Ilyen cég a Gasztro Palazzo, ami többek között étlap, itallap készítéssel és gyártással foglalkozik. De ugyanúgy megtalálható a repertoárjukban a bárlap, szobamappa vagy fizetőmappa készítés is.

A Gaszto Palazzo előnye az aprólékus kivitelezés és a prémium minőségű alapanyagok használata. Ezek garantálják a könnyű és praktikus kezelhetőséget, hosszú éllettartamot egy gyönyörű dizájnnal összefogva.

Aki azt szeretné, hogy a vendégei nagy örömmel lapozzák étterme menüjét, azoknak mindenképpen érdemes felkeresni a Gasztro Palazzo étlapok gyártásával kapcsolatos oldalát.

gasztro_palazzo_etlap_borito.jpg

süti beállítások módosítása